Lifestyle

Si u krijua universi?

Ne e dime se jetojme ne nje univers ne zgjerim. Kjo do te thote se i gjithe universi po behet me i madh cdo dite qe kalon. Do te thote gjithashtu se ne te kaluaren universi yne ishte me i vogel se sot. Kthejeni ate kasete mjaft larg, dhe fizika sugjeron qe universi yne dikur ishte nje pike pafundesisht e vogel, pafundesisht e dendur – nje singularitet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button