Lifestyle

Keta mikroskope fillestare jane nje dhurate e persosur per shkencetaret e rinj – deri ne 35% ulje kete te Premte te Zeze

E Premtja e Zeze eshte shpesh nje kohe e shkelqyeshme per blerjet e festave dhe Krishtlindjeve, vecanerisht kur behet fjale per blerjen e dhuratave per femijet. Megjithate, nese keni ne dore shkencetare te rinj te rinj, ne mendojme se keto marreveshje mikroskopi te se Premtes se Zeze mund te arrijne ne vend.

Target aktualisht po e shet kete Kompleti i serise se mikroskopeve Explorer te National Geographic per 24,49 dollare (hapet ne skeden e re) ne shitjen e tyre te se Premtes se Zeze. Ne mendojme se kjo eshte nje zbritje e shkelqyer per nje produkt te vogel te shkelqyeshem qe do te bente nje dhurate te shkelqyer per Krishtlindje per femijet, por zbritja prej 30% eshte e disponueshme vetem kur e blini kete marreveshje ne internet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button