Lifestyle

AJ Cook flet me te "Mendjet kriminale" Audicioni pergatitja per rindezjen edhe takimi me Matthew Grey Gubler per here te pare

[og_img]

“Kur perfunduam sezonin e 15-te, tashme kishte zera [of a reboot] nje lloj lundrimi perreth. Dhe te gjithe, te gjithe aktoret, ishin padyshim si nje gisht i madh lart. Sigurisht, do ta benim me rrahje zemre. Kjo eshte nje enderr. Kishim nje lloj paramendimi se do te bashkohej perseri ne nje moment. Mendoj se pjesa befasuese, te pakten per mua, eshte se sa shpejt u bashkua rindezja.”


Shiko te gjithe postimin ›

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button